Jobzone Business Services

Key account manager till Pulsen Integration

Vill du jobba med de bästa i branschen i en organisation med kraft och visioner? Gillar du mixen av att vidareutveckla befintliga kunder samtidigt som du vinner förtroende hos nya? Drivs du av att ta ansvar i hela processen – från första kundkontakt, till avslut och vidareutveckling av kunden? Har du dessutom gedigen erfarenhet av sälj inom IT-branschen, då är det dig vi söker!

Pulsen Integration söker dig som kan skina i rollen som Key account manager i Stockholm – region öst. Vi är specialister på integration och digitala processer och erbjuder en unik kombination av expertkunskap, proaktiv service, molntjänster, paketerade och innovativa tjänster och beprövad metodik – allt i nära partnerskap med kunder och leverantörer.

Vi arbetar med marknadsledande partners så som MuleSoft, IBM, Micro Focus, Sailpoint, Microsoft och Nexus. För oss är det viktigt att hela tiden fokusera på kundernas behov, utmaningar och drivkrafter för att utifrån det skapa tjänster och erbjudanden som ligger i framkant.

Vi erbjuder dig:

 • Personligt anpassad utbildning och mentorskap för att lyckas som KAM hos oss.
 • En attraktiv, mogen och informell verksamhet med ett starkt socialt nätverk både på och utanför arbetet.
 • Verktyg och arbetssätt i branschens framkant.
 • Fräscha lokaler och bra arbetsmiljö.
 • Ett målstyrt arbetssätt, men med frihet under ansvar!
 • Möjlighet att få djupare och bredare kompetens samt personlig utveckling baserat på dina önskemål.

Vem tror vi passar för rollen?

Du behöver inte redan kunna allt, men du behöver våga köra på, ta för dig och vara driven!

Vi letar efter dig som är proaktiv och vinner förtroende hos nya kunder samtidigt som du är mogen att ansvara för våra nyckelkunder och marknadsaktiviteter i din region. Fördelningen mellan nykundsbearbetning och vidareutveckling av redan befintliga kunder är ca 50/50. Du har förmågan att agera rådgivande för våra kunder och vägleda dem inom Integration & Cyber Security. Du har god erfarenhet av komplex B2B-försäljning och är affärs- och resultatdriven med god förmåga att skapa goda relationer.

Krav:

 • Sålt konsulttjänster inom IT, goda kunskaper inom IT.
 • Flerårig erfarenhet inom B2B försäljning.
 • Väldigt behovsanpassad. Det finns inga färdigpackade lösningar.
 • Mycket god förmåga att förstå kunders behov och omsätta förståelsen till en lösning som du kan presentera både skriftligt och muntligt.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • B-Körkort.

Om oss på Pulsen Integration

På Pulsen Integration tar vi ansvar för vårt eget - och vårt gemensamma - agerande både internt inom företaget och externt gentemot vår omvärld. Vi strävar alltid efter långa och ömsesidiga relationer med såväl våra kunder, medarbetare som partners. För detta är respekt, tillit och förståelse för varandra starka drivkrafter hos oss.

Något annat som är viktigt för oss är prestigelöshet, vi är alla lika mycket värda och vi hjälper varandra där och när det behövs. Att vi delar med oss av våra kunskaper är en självklarhet för oss, något som gör att vi ständigt utvecklas både som organisation och som medarbetare.

Vi vill gärna att vår nya medarbetare ska vara på plats i början på augusti, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Välkommen till Pulsen Integration! 

Rekryteringen av den här tjänsten sker genom Jobzone Business Services. Önskar du mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna Berggren 070-7788336.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/129
Kontakt
 • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-07
Sista ansökningsdag 2019-07-07

返回职位空缺页面