Jobzone Business Services

Jobzone rekryterar nu en duktig projektledare för anställning hos thyssenkrupp Elevator Sverige AB. 

thyssenkrupp Elevator Sverige verkar inom hiss- och rulltrappsmarknaden genom ca 160 medarbetare i fem regioner i Sverige. Verksamheten är indelad i nyinstallation, modernisering, service och reparationer. Företaget är känt för sin höga kvalité inom nya hissar och rulltrappor samt sin erkänt goda service!

Nu ska företaget utöka sin installationsavdelning och söker därför en kunnig och erfaren projektledare som skall hålla i olika hiss- och rulltrappsprojekt i Sverige. Du kommer vara stationerad vid företagets kontor i Göteborg.

För rätt person finns stora möjligheter till avancemang och många karriärmöjligheter!

Om tjänsten

Som projektledare ansvarar du för planering, installation, genomförande av projekten och dess ekonomi samt projektuppföljning. Arbetet innebär att koordinera och styra personal likväl som underentreprenörer och nära kontakt med företagets fabriker i Europa. Du kommer även att medverka på byggmöten och slutbesiktningar, upprätta tidplaner och samordna materialflöden. Ditt team kommer att bestå försäljare, orderberedare, projektledare och installationstekniker.

Vem passar för tjänsten?

Det är du som projektledare som håller ihop alla delar och personer i projekten. Därför letar vi efter dig som är engagerad, kreativ, viljestark och målmedveten. Du är en social person med stark egen drivkraft som trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar.

Erfarenhet och utbildning

För att vara aktuell för tjänsten har du lägst gymnasiekompetens inom bygg, el eller mekanik. Du har erfarenhet från bygg-/entreprenadbranschen, gärna med kunskap om hissar och rulltrappor. Vidare ser vi att du har erfarenhet och förståelse för byggprocessen on-site och projektledning. 

Tjänsten kräver också att du har goda kunskaper i Officepaketet och MS Project samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

Varför välja thyssenkrupp?

Hos thyssenkrupp erbjuds du en arbetsplats med högt i tak, varierande arbetsuppgifter och en mycket god stämning. Du kommer att arbeta i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till personlig utveckling inom bolaget, såväl i Sverige som utomlands.

Du får fast månadslön plus bonus, tjänstebil, pensions- och försäkringsavtal, friskvårdsbidrag och friskprofilskontroll bland annat.

Tillsättning ska ske omgående så sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform 实习职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/167
Kontakt
  • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-28
Sista ansökningsdag 2019-08-11

返回职位空缺页面