Jobzone Västerås

Har du erfaranhet av servering och söker extrajobb i Västeråsområdet? Då har vi uppdraget för dig! 

Om tjänsten

Till vår kund söker vi serveringspersonal under hösten och vintern i första hand. Arbetsuppgifterna innebär servering vid luncher, middagar, julbord och dylikt.
Kunden sätter stort värde på ett personligt tilltal och glad utstrålning.

Vår kund finns i en fantastisk kulturhistorisk miljö.

Arbetstillfällena är varierade men kommer infalla under hösten och vintern.

Vem söker vi till denna tjänst?

Du som söker har pigga ben, ett härligt humör och är duktig på att se vad som behöver göras. Att ge god service med ett leende på läpparna är för dig en självklarhet.

Du som är flexibel och brinner för att ge god service kommer att trivas bra hos vår kund. Vana från servering är ett plus. Vi tror att du är lyhörd, positiv och noggrann som person. Är du dessutom prestigelös och gillar att hugga i och hjälpa dina kollegor när det behövs kommer du att lyckas bra i denna roll!

Krav

  • Körkort och tillgång till bil

Villkor och förmåner

Tjänsten som serveringspersonal är ett konsultuppdrag som sker främst under hösten och vintern 2019. Du får kontrakt hos oss på Jobzone Västerås.
Timlönen är alltid enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

För att kunna söka denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning till exempel studier eller deltidsarbete. Samt att du har serveringsvana.   Anställningsform 季节性职位
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/319
Kontakt
  • Cecilia Vallin, 0724027200
Publicerat 2019-10-08
Sista ansökningsdag 2019-11-08

返回职位空缺页面