Jobzone Stockholm

Till vår kunds lager som ligger i Jordbro södra Stockholm söker vi nu truckförare med tidigare erfarenhet av att arbeta på Godsmottagning, samt vana av in- och utleveranser. Du kommer att köra ledstaplare, skjutstativ- och motviktstruck.

Om kunden

Företaget startades i liten skala av en entreprenör i Göteborg 2006. Idag är de drygt 70 medarbetare som servar kunder över hela landet med samma entusiasm och entreprenörsanda som en gång fick dem att starta sin resa. Tillgänglighet, engagemang, ansvar och kompetens är de fyra hörnstenar för vår kunds verksamhet och har gjort dem till ett av den svenska transportbranschens mest expansiva företag. De levererar till orter i hela Sverige via olika transportslag. De har kontor och lager i Göteborg, Stockholm och Helsingborg.

Krav

• Erfarenhet av att köra motvikt- och skjutstativstruck

• Vana från Godsmottagning med in- och utleveranser

• God svenska i tal, skrift och läsförståelse

Meriterande

B-körkort och tillgång till bil

Arbetstider

Då lagret är öppet dygnet runt, kommer arbetstiderna att variera i allt från dag, kväll och natt. Det är i dagsläget inte fastställt exakt hur dessa tider kommer se ut. Det kan eventuellt innebära skift.

Du kommer till att börja med vara anställd av Jobzone och uthyrd som konsult till kunden, och för rätt person finns det stora möjligheter till att bli anställd hos kunden.Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag 3-6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/136
Publicerat 2019-05-08
Sista ansökningsdag 2019-06-08

Zurück zu Stellenangeboten