Jobzone Jönköping, Skillingaryd

Ica Supermarket i Vaggeryd söker medarbetare i köket

Älskar du att laga mat? Kanske är du den där personen som brukar bjuda hem dina vänner på lite plockmat? Eller kanske du rentav arbetat med mat tidigare? Ja men då ska du söka denna tjänst!

Ica supermarket brinner för att ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. När man kliver in i butiken möts man av vackra blommor. Efter ett par steg till känner man doften av nybakat bröd. Strax möter man en i personalen som ler och säger hej! Om man är ute efter att storhandla eller bara att plocka ihop gott till fredagsmyset så är detta rätt butik.

Du hamnar i ett gott gäng där det är högt i tak och där man har kul på jobbet. Du får en bra introduktion och möjlighet att utvecklas. Här jobbar man tätt ihop med sin chef och kollegor för att tillsammans skapa det där lilla extra.

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med mat eller har matlagning som ett av dina intressen. Du är en kreativ, glad och social människa som trivs när det händer mycket omkring dig. Som medarbetare i köket lagar du mat till charken och till beställningar. Tillsammans med charkansvarig ser du till att charken ser inbjudande ut och att kunden alltid ska hitta något gott som är svårt att motstå.

Villkor och förmåner

Tjänsten är på 80% med start omgående

Lön enligt Handels kollektivavtal

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag 3-6 Monate
Anställningen avslutas 2020-04-30
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Vaggeryd
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/313
Kontakt
  • Justina Velin, 070-7788842
Publicerat 2019-10-04
Sista ansökningsdag 2019-11-30

Zurück zu Stellenangeboten