Jobzone Södermanland

Jobzone Södermanland


Nu är det dags för dig att hoppa in i trucken och skapa framgång för dig själv och hitta dig ett nytt spännande jobb, det kan vi hjälpa dig med. Vi letar efter dig som är utomhusmänniska, lösningsorienterad, vet din väg runt en truck och är ute efter en ny utmaning.


Beskrivning


Vår kund i Strängnäs expanderar nu på sin trucksida och behöver hitta rätt medarbetare för att ta sin verksamhet till nästa nivå. Företaget är ett familjeägt bolag som funnits i 62 år. Företaget tillverkar och levererar betongprodukter med hög kvalité till Sveriges all hörn. Du kommer att ingå i en mindre grupp av logistikarbetare och spendera mycket tid i trucken. Perfekt för dig som ser det som en utmaning att optimera flöden och trivs bakom ratten.


Arbetsuppgifter


Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara truckkörning. Produkterna är tunga och hanteras per pall. En mindre portion av tiden spenderas med lagerplock av mindre produkter. Du kommer att lasta rakt in på lastbilar med 2,4-metersgafflar.
Utöver körningen så kommer förberedande arbete tillkomma. Även skötsel av truck, inventering samt vara behjälplig i skötsel av gården.


Kvalifikationer


Vi ser dig som har en erfarenhet från logistiskt arbete och gärna en gymnasial utbildning i samma kategori. Vi ser att du har arbetat med motviktstruckar förut. Meriterande är om du har lastat lastbilar från sida sedan tidigare. Även om du är van vid att köra truck utomhus.
Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
Du skall vara ansvarstagande, nyfiken och punktlig.
Då du kommer att köra truck utomhus är B-körkort ett krav.


Villkor


Du anställs av Jobzone Sörmland AB
Lön enligt kollektivavtal
Jobzone erbjuder dig alla förutsättningar för att klara av jobbet.
Arbetstiderna är emellan 07.00-16.00 men viss arbetstidsförskjutning kan förekomma.
Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse 3-6 måneder
Anställningen avslutas 2019-11-01
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Strängnäs
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/187
Publicerat 2019-06-24
Sista ansökningsdag 2019-07-24

Tilbage til Ledige stillinger