Jobzone Stockholm

Beskrivning

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag med ett 50-tal kontor i Sverige och Norge. Vi befinner oss i ett expansivt skede och just nu är behovet väldigt stort av bland annat lagerarbetare, orderplockare och b-chaufförer. Har du erfarenhet och/eller utbildning inom något av dessa områden och är på jakt efter nya utmaningar så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi lägger stor vikt att utifrån just Dina kompetenser och tidigare erfarenhet matcha ihop dig med rätt uppdrag och ge dig rätta förutsättningar att bli framgångsrik i ditt arbete.  

Arbetsuppgifter

Våra kunder finns inom olika branscher och yrkesområden och finns geografiskt utspridda över hela Stor-Stockholm. 

Det finns en stor variation på svårighetsgrader och krav på tidigare erfarenhet för de olika uppdragen och i många fall erbjuds internutbildningar. Därför söker vi både juniora och seniora kandidater. Det viktigaste är att Du har rätt driv, engagemang och viljan att vidareutvecklas. 

Kvalifikationer

- Truckkort

- B-körkort

- Driv

- Engagemang 

Villkor

Samtliga tjänster är på heltid. Du kommer bli anställd av Jobzone och uthyrd till kund. För rätt kandidat finns förutsättningar att på sikt bli erbjuden anställning hos kundföretaget. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/106
Kontakt
  • Fredrik Ljungar, 070-1678503
Publicerat 2018-04-24
Sista ansökningsdag 2018-06-24

Return to job vacancies