Jobzone Business Services

Till vår moderna och trevliga kund Azets söker vi nu två löneadministratörer!

Azets är ledande leverantör av ekonomi- och lönetjänster med nordiska rötter. Det är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mervärde till sina kunder. Företaget sitter i fantastiska lokaler beläget i Solna med goda kommunikationer.

Om tjänsten

Azets är ett modernt företag som ser värdet i att leda sig själv och kunna prioritera det viktigaste först. Här arbetar du digitaliserat och har även ett nära samarbete med kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet.

Som lönekonsult har du helhetsansvaret för dina kunder men finns även alltid där för att stötta och hjälpa dina kollegor. På arbetsplatsen jobbar man i team, med en teamleader. Ni arbetar tillsammans och gruppens samtliga kunder är ett gemensamt ansvar.

Du deltar även i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar efter att utveckla leveransen och kundrelationen. På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering, rådgivning och service!

I rollen ska du självständigt jobba med lönehantering på ett effektivt och konsultativt sätt. Du kommer bland annat att:

 • Svara på frågor från dina kunder och deras anställda, både lön och HR relaterade frågor
 • Kundansvar för dina kunder, vilket innebär kontinuerlig dialog och att delta på möten
 • Arbeta konsultativt och rådgivande, både till kund men även till dina kollegor
 • Ansvara och genomföra lönekörningen för dina kunder
 • Hantera tolkning av kollektivavtal, personalpolicys och hantera reseräkningar mm
 • Arbeta aktivt för att vidareutveckla vårt sätt att arbeta och vi är nyfikna på din input!
 • Aktivt bidra till Azets strategi

Vem är du?

Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av lönehantering. Kanske är du senior inom yrket? Vi kommer att kunna utmana dig på din nivå!

Oavsett tidigare erfarenhet behöver du ha en stark energi och drivkraft med tydlig ansvarskänsla. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system samt tycker om att arbeta i team. Du gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och är van vid att alltid sätta kunden i fokus.

Vi letar efter dig som har kan systemen Agda eller Hogia och har lätt för att kunna ta dig an olika system. Azets är ett företag som ligger i framkant vad gäller teknologi, så du måste känna dig trygg i systemhantering. Du är flytande i svenska samt bekväm och orädd på engelska i både tal och skrift.

Sammanfattning krav:

 • Minst ett års erfarenhet av lönehantering
 • Du kan systemen Agda eller Hogia
 • God systemvana och ett systemintresse
 • Svenska flytande, god engelska i tal och skrift.
 • Våga och känna dig bekväm i att ta arbetsrelaterade samtal på engelska

Villkor

Initialt är detta en konsulttjänst på 3 månader, juni till och med augusti. Dock finns det mycket goda chanser till förlängning eller direktanställning hos kunden. Det finns även utrymme för semester i sommar i överenskommelse med teamet du jobbar i.  

Som konsult innebär det att du blir anställd hos Jobzone Business Services AB och uthyrd till kunden. Jobzone är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar för dig som arbetar hos oss. Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder.

Tjänsten är på heltid, dagtid. 

Ta chansen att utveckla dig och ta nästa steg i karriären, sök redan idag då vi kommer att tillsätta tjänsterna snarast. Varmt välkommen till Jobzone!

Anställningsform Contrat de durée déterminée 3 à 6 mois
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/149
Kontakt
 • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-17
Sista ansökningsdag 2019-06-02

Retour aux postes vacants