Jobzone Business Services

Vi söker efter en driven projektledare inom betong.

Arbetar du som projektledare/platschef inom betong och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka, i såna fall tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Vår kund vänder sig både till privatpersoner och till företag. De arbetar med Storstockholm med omnejd. De utför arbete både för företag, kommunala bolag och för privatpersoner. De samarbetar med både stora och mindre byggföretag i hela Stockholmsområdet. De har en lång erfarenhet som betongföretag och det som genomsyrar hela företaget är kvalite. De jobbar med allt inom betong.   

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare har du en central roll inom dina tilldelade betongprojekt där du ansvarar för att projektmålen uppnås. Du är affärsinriktad, kundorienterad och driver projekt utifrån tidsplan och budgetmål. Du anordnar, leder möten och besiktningar, samt bistår vid ekonomiska avstämningar. Du kommer att driva minst 2 projekt åt gången, samt ha personalansvar för 4-10 anställda som är ute och arbetar. 

Vem söker vi till denna tjänst?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, platschef eller entreprenadsingenjör. Du är ödmjuk, utåtriktad och social person med god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av branschen. Du kommer att erbjudas en introduktion där du kommer att få gå tillsammans med projektledare tills du känner dig bekväm att klara dig själv.   

Krav

* Minst 3 års erfarenhet i en roll som projekt/arbetsledare

* Yrkesbevis inom trä eller betong

* Relevant utbildning som lägst YH

* B-körkort

* Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

* Utbildning inom KMA

* Erfarenhet inom betongarbete

Villkor och förmåner

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/304
Kontakt
  • Richard Zamani, 0736609167
Publicerat 2019-09-24
Sista ansökningsdag 2019-11-29

Retour aux postes vacants