Jobzone Östergötland, Norrköping

Jobzone Norrköping - Framtidens arbetsgivare
Tempot på arbetsmarknaden tenderar att öka i takt med utveckling och förbättrade kommunikationer. Det viktiga för oss är inte vem du har varit och vad du har gjort, utan vem du vill bli och vad du skulle vilja göra. 

Som framtidens arbetsgivare ser vi till att matcha just dina drömmar och utvecklingsmål med vad våra kunder söker. I vår värld är allt dynamiskt och vi anpassar oss efter dina behov precis som våra kunders. Detta vet vi leder till långvariga samarbeten, en hög trivsel och en stor trygghet.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har, därför gör vi alltid allt för att säkerställa kvalitet och trygghet i alla led! 

Om jobbet
Som chaufför hos Jobzone kör du lastbil med släp för välkänd kunds räkning och har vanligtvis dina återkommande körningar. Men ibland startar du även upp nya körningar eller täcker upp för en frånvarande kollega. uppdraget gäller distubritionskörning.

Oavsett din bakgrund och dina önskemål så hittar vi snabbt vilka körningar som du både trivs bäst på och enligt vår mening även gör bäst ifrån dig på.

Ditt team
Du kommer ha en dedikerad chef som engagerar sig i dig, och som finns tillgänglig för dig. Vi ser till att chaufförerna som är ute på bil får det de behöver i form av rätt arbetskläder, information, tillräcklig vila, relevanta utbildningar mm.

Arbetstider
Varierar beroende på körning, men kan oftast anpassas efter behov och livssituation.

Krav
- CE-körkort
- YKB

Meriterande
Du har yrkesvana av att backa med påkopplat släp (vid CE) och kan utföra enklare reparationer på fordonet.

Tillsättning
Enligt överenskommelse. Om du tycker att detta låter intressant, tveka inte att registrera dig. Du registrerar endast namn, e-postadress och skapar ett lösenord. Du kommer då att få svara på några korta frågor och ladda upp ett cv till oss.

Självklart har vi kollektivavtal och försäkringar så att du kan känna dig trygg i en anställning hos oss.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping/Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/8
Kontakt
  • Mark Somander, 0708343794
Publicerat 2019-03-06
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Terug naar vacatures