Jobzone Business Services

Vill du jobba med internationella kunder och samtidigt utveckla din engelska i tal och skrift? Då ska du komma och jobba i vår lönegrupp i Solna!

I rollen som lönekonsult arbetar du i lönesystemet Hogia Lön+ tillsammans med vår internationella samarbetspartner i en väl strukturerad process. Du deltar i kundmöten och strävar ständigt efter att utveckla leveransen och relationen med dina kunder.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet. På Azets får du också möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak; lönehantering och service!

Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra under våra arbetstoppar och drivs av att ge den bästa servicen! Vår grupp består av drygt tjugo kollegor där ca hälften sitter i Uppsala och andra hälften i Solna. Du som medarbetare på Azets erbjuds bl.a flexibla arbetstider, massage på kontoret och vår utbildningsakademi för din egen kompetensutveckling. Du erbjuds även möjlighet att kostnadsfritt auktorisera dig hos SRF till auktoriserad lönekonsult. Vi kan erbjuda dig både trygghet i din anställning men även utmaningar för din personliga utveckling.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ska du självständigt jobba med lönehantering på ett effektivt och konsultativt sätt. Du kommer bland annat att: 

  • ha eget kundansvar för dina kunder och delta i kundmöten.
  • hantera tolkning av kollektivavtal, reseräkningar och friskvårdsbidrag. 
  • delta vid implementering/utförande av företagets processer rutiner och strategier
  • aktivt arbeta för effektiviseringar och proaktivitet
  • backa upp för dina kollegor i teamet vid behov

Vem är du?

Som person söker vi dig som brinner för den sortens service där kunden står i fokus och har just Dig som sin personliga rådgivare.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av lönehantering och kanske har du en godkänd examen från någon YH utbildningar inom lön eller annan motsvarande kompetens. Oavsett tidigare erfarenhet behöver du ha en stark energi och drivkraft med tydlig ansvarskänsla. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system samt tycker om att arbeta i team. Du gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och är van vid att alltid sätta kunden i fokus.

Då du kommer att hantera flera kunder med olika typer av kollektivavtal behöver du kunna arbeta på ett strukturerat sätt och kunna prioritera det viktigaste först.

På arbetsplatsen jobbar man i team, med en teamleader. Ni arbetar tillsammans och gruppens samtliga kunder är ett gemensamt ansvar.

Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har jobbat i Excel tidigare och att du kan bygga pivottabeller och förfina rådata.


Urval och intervjuer kommer ske under annonseringen så tveka inte att söka redan idag!

Anställningsform Tijdelijk dienstverband 3-6 maanden
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/128
Kontakt
  • Lina Mårtensson, 0760-909430
  • Ann-Catrine Heidmark, 073-988 88 85
Publicerat 2019-05-07
Sista ansökningsdag 2019-07-07

Terug naar vacatures