Jobzone Business Services

Vår kund behöver förstärkning i sitt löneteam och söker tre duktiga löneadministratörer med varierande kompetenser. Du erbjuds stimulerande arbetsuppgifter med stort eget ansvar i ett härligt team! 

Kunden är ett stabilt, stort företag med verksamhet i över 20 länder. De är en av de största inom sin bransch i Sverige. Arbetsplatsen är belägen i Västerort nära goda kommunikationer med både buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg. 

Om tjänsten 

I arbetet ingår sedvanliga uppgifter som arbete med tidrapporter, enklare bokföring, förmånsberäkningar, pensionsberäkningar, utläggsredovisning och kollektivavtal. Det krävs goda kunskaper i lagar, avtal och regler om skatter, semester, föräldraledighet med mera. Företaget administrerar både tjänstemanna- och kollektivlöner. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Ansvar över löneprocessen för utvalda områden 
  • Vid behov resa ut till våra verksamheter i landet 
  • Arbeta med att skapa förbättringar inom lönefunktionens rutiner och metoder 
  • Kontakt med myndigheter för rapportering och statistik 
  • Avstämning lönerelaterade konton

Vem söker vi?   

Som löneadministratör gäller det att ha huvudet på skaft och ha förmågan att planera och organisera sitt arbete. Du är noggrann, strukturerad och har öga för detaljer. Du trivs med att ta egna initiativ och har en förmåga att arbeta självständigt. Samtidigt är du en teamspelare som tycker om att samarbeta med andra människor. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och kontaktskapande! 

För att lyckas i rollen har du några års arbetslivserfarenhet av lönearbete. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet generellt och Excel specifikt. I dagsläget arbetar kunden i HR Plus (Visma), men framgent kan det tillkomma andra system. 

Utöver detta söker vi mer specifika kompetenser för de tre olika tjänsterna:  

1. En mycket erfaren löneadministratör med ca 5 års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Du har mycket goda systemkunskaper och erfarenhet av att jobba i system, och förstår hur de kopplas ihop med varandra. 

2. En systemintresserad löneadministratör som är mer insatt i övergripande ekonomi. Duktig på ekonomi med kontroll på bokföring, lön och system, kollektivavtal och arbetsrätt. 

3. En mer traditionell löneadministratör som är duktig på att kontrollräkna, ser hur saker hänger ihop med den övriga ekonomin samt kan utföra manuella kontroller för att säkerställa att inget blir fel. Här är kravet på systemintresse inte lika stort. 

Vem av dessa är du i din yrkesroll? Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är mest intresserad av. 

Villkor

Tjänsterna är på heltid, dagtid. Månadslön, kollektivavtal, försäkringar. Tjänsterna kommer att tillsättas så snart som möjligt, med start hos kunden efter sommaren. Du kommer till att börja med vara anställd hos Jobzone Sverige AB och uthyrd som konsult till företaget. Tjänsterna är 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning eller att tjänsten övergår i en fast tillsvidare anställning.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig på intervju där vi kan prata mer om tjänsterna! Läs gärna mer om oss på www.jobzone.se

Anställningsform Proeftijd
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/148
Kontakt
  • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-16
Sista ansökningsdag 2019-06-16

Terug naar vacatures