Jobzone Business Services

Drivs du av att vårda kunder och är en fena på god service? 
Har du även erfarenhet av Excel?

Då har vi ett spännande uppdrag för dig!
Du kommer att jobba på ett företag som är ett av de världsledande varumärkena inom hemelektronik. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på kontoret i Kista. 

Vi tror att du har några års erfarenhet av serviceyrke och kundkontakt. Nu känner du att det är dags att ta nästa steg i din karriär. Du är analytiskt lagd och trivs med att ha en varierande roll mellan administration och kundkontakt. 

Tjänstens innehåll: 

Administrativt - KPI controller, tracka och koordinera serviceordrar samt analysera statistik och serviceflöden. Arbetet innebär en hel del arbete i Excel med att tracka data där en del dagliga repetitiva arbetsuppgifter förekommer.

Koordinering – Daglig kontakt med serviceverkstäder för att koordinera och se till att de både praktiskt och administrativt arbetar enligt gällande rutiner för att hålla serviceledtider. Jobba proaktivt med serviceverkstäderna och uppdatera arbetssätt och processer för att ständigt förbättra ledtiderna och i slutändan kundnöjdheten. Skapa en total överblick över alla verkstäder och serviceordrar.

Projektledning - Jobba självständigt och ta ägandeskap över sina arbetsuppgifter samt ständigt utveckla dessa för att arbetet ska bli så kvalitativt och effektivt som möjligt. Agera kravställare gentemot både interna och externa samarbetspartners.


Personlig lämplighet:
Du behöver ha skinn på näsan samt vara trygg och van vid kundkontakt, vara socialt smidig och framåt för att våga ställa krav på verkstäderna. Du behöver vara "street smart" för att skapa förtroende och goda relationer.  
Vara analytisk och gilla att se mönster i serviceflöden, kunna hitta anledningar till att t.ex en viss verkstad har många servicereparationer väntandes och vad man kan göra åt det. Vara uppmärksam och vaken samt uthållig för att hantera repetitiva uppgifter. 


Krav:
Vara kommunikativ i tal och skrift. Flytande i svenska samt behärska engelska. 
Flera års erfarenhet av serviceyrke med kundkontakt samt arbete i Excel.


Villkor:
Du kommer att bli anställd hos oss på Jobzone Stockholm och uthyrd till vår kund, minst sex månader med goda förhoppningar till förlängning efter uppvisat gott arbete.
Eventuella tester kommer att ingå i rekryteringsprocessen för att säkerställa kompetens och lämplighet. 

Vi kommer att intervjua löpande och tillsätta tjänsten omgående när vi träffat rätt kandidat. 

Känner du att du har den erfarenhet och personlighet vi söker, sök denna tjänst då det är ett riktigt spännande uppdrag på ett globalt välkänt företag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/213
Kontakt
  • Kamilla Envall, 0736619227
Publicerat 2019-10-02
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Tilbake til ledige stillinger