Jobzone Business Services

Customer Success Representative till SalesScreen. 

Häng med på det innovativa, roliga sättet att få företagssäljare motiverade! Som Customer Success Representative kommer du att få jobba med att skapa framgång för SalesScreens kunder i användandet av deras tjänst.

Om tjänsten

I den här rollen är din primära uppgift att hålla SalesScreens kunder nöjda! Ja, du läste rätt. Du ska helt enkelt se till att de förstår hur de ska använda er tjänst på rätt sätt för att i sin tur motivera sina säljare. Detta ska vara din drivkraft!  

Du kommer att främst genom videolänk, men även ibland på plats hos kunden, att guida och stötta kunden i att förstå systemet: vad man kan göra med det, hur jobbar man med det, hur det integrerar med andra system med mera. Kunden ska känna att du är experten, att du är pålitlig och att du kan hjälpa dem, oavsett om det är i uppstartsfasen eller om de behöver hjälp efter hand.  

Vem är du?

SalesScreen jobbar med teknologiska lösningar så du har ett stort tekniskt intresse och förstår system och hur de integrerar med varandra. Du behöver inte vara en programmerare, men du ska vara kunnig och intresserad av teknik och system.

För att passa till tjänsten är du pedagogiskt lagd då du kommer ha mycket kundkontakt i en guidande roll. Du är aktiv och motiverad, tar människor på ett bra sätt och är trevlig i din framtoning. 

Företaget expanderar i snabb takt vilket kommer kräva en del av planering och struktur från din sida. Hur lägger jag upp min dag och hjälper så många av mina kunder som möjligt på bästa sätt? Du trivs med att arbeta självständigt och flexibelt.  

Det här är ingen traditionell säljroll, men du bör förstå hur en säljorganisation fungerar och värdet i att kunna erbjuda fler tjänster som passar kunden för att få kunden att maximera nyttan av produkten du hjälper dem med. 

Koncernspråket är Skandinaviska, men då företaget även är etablerat i USA och Europa krävs att du talar och skriver Engelska på en god nivå.

Sammanfattning av kvalifikationer:

  • Tekniskt kunnig och intresserad
  • Pedagogisk
  • Intresserad av kunden, driven att hjälpa
  • Lösningsorienterad
  • Trevlig, pålitlig och ansvarsfull i din roll
  • Har du bakgrund i en säljorganisation är det ett plus
  • Kan kommunicera obehindrat på Engelska i tal och skrift

Övrig information

Du kommer jobba på SalesScreens kontor i Stockholm/Globen, med start i augusti. Din anställning börjar med en veckas utbildning på Norska huvudkontoret för att lära känna företaget, dina kollegor och den tjänst du ska hjälpa kunderna med. 

Som anställd på SalesScreen får du friskvårdsbidrag. Företaget har även sociala aktiviteter en gång i månaden och större kick-offer två gånger per år!  

Tjänsten är på heltid, dagtid, 6 månaders provanställning.

SalesScreen har valt att samarbeta med Jobzone Business Services i rekryteringen till denna tjänst, men du kommer bli anställd direkt hos SalesScreen.

Alla frågor kring tjänsten besvaras av Anna Berggren på Jobzone: +46 (0) 70 7788336 eller anna.berggren@jobzone.se

Sök redan idag, vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt person.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Anställningsform Prøveansettelse
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Globen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/151
Kontakt
  • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-21
Sista ansökningsdag 2019-07-22

Tilbake til ledige stillinger