Jobzone Business Services

2 Sales Development Representative till SalesScreen i Oslo!

Pratar du norska eller svenska och vill flytta till Oslo? Sök då en av dessa tjänster!

SalesScreen erbjuder ett "sales performance management" verktyg. Ett roligt sätt att hjälpa team att vara mer fokuserade, motiverade och produktiva. Det synliggör nya aktiviteter och milstolpar i realtid på TV-skärmar så att alla i företaget blir medvetna om vad som händer när det händer. SalesScreen ger företag möjlighet att skapa och administrera olika typer av tävlingar: Lotteri, Vandringspokal, Head-to-head och många fler. Sätt ett mål, lägg upp en premie och låt spelet börja!

Om tjänsten

I de här tjänsterna kommer du ha en viktig roll för SalesScreens fortsatta tillväxt. Du kommer följa upp både interna och externa leads och kartlägga potentiella kunder. Är det en passande kund, vill vi ha denna kunden i vår kundportfolio, är det en bra affär? 

Förutom detta kommer du jobba med egen nykundsbearbetning, berätta om SalesScreens tjänster och boka in möten till säljarna. Du kommer få alla underlag du behöver, så du behöver inte aktivt själv leta efter nya kunder att bearbeta. Här ser vi gärna att du på sikt vill utvecklas till att ha egna kunder och göra kundbesök!  

Vem är du? 

För att passa till tjänsten tycker du att det är roligt att arbeta med nykundsbearbetning och du är van att jobba med telefonen som redskap. Kanske har du jobbat som mötesbokare eller på callcenter tidigare?   

Du är orädd och professionell i kontakten med nya kunder och har förmågan att skapa ett intresse genom ett bra första intryck och kunnighet om den produkt du erbjuder.  

SalesScreen jobbar med teknologiska lösningar så du har ett stort tekniskt intresse och förstår system och hur de integrerar med varandra. Du trivs med att arbeta systematiskt, självständigt och flexibelt.    

Koncernspråket är Skandinaviska, men då företaget även är etablerat i USA och Europa krävs att du talar och skriver Engelska på en god nivå.

Företaget expanderar i snabb takt vilket möjliggör många karriärmöjligheter! 

Sammanfattning av kvalifikationer:

  • Kan kommunicera obehindrat på norska eller svenska och engelska i tal och skrift
  • Bakgrund i en säljorganisation
  • Tekniskt kunnig och intresserad
  • Driven i att nå dina uppsatta mål
  • Orädd i nya kontakter
  • Trevlig, pålitlig och ansvarsfull i din roll

Övrig information

Du kommer jobba på SalesScreens kontor i Oslo, med start omgående. Din anställning börjar med en veckas utbildning på Norska huvudkontoret i Oslo för att lära känna företaget, dina kollegor och den tjänst du ska hjälpa kunderna med. 

Som anställd på SalesScreen får du friskvårdsbidrag. Företaget har även sociala aktiviteter en gång i månaden och större kick-offer två gånger per år!  

Tjänsten är på heltid, dagtid, 6 månaders provanställning.

SalesScreen har valt att samarbeta med Jobzone Business Services i rekryteringen till denna tjänst, men du kommer bli anställd direkt hos SalesScreen.

Alla frågor kring tjänsten besvaras av Anna Berggren på Jobzone: +46 (0) 70 7788336 eller anna.berggren@jobzone.se

Sök redan idag, vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt person.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Anställningsform Prøveansettelse
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Globen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/152
Kontakt
  • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-21
Sista ansökningsdag 2019-09-29

Tilbake til ledige stillinger