Jobzone Business Services

Vi söker dig som vill vara med och skapa Sveriges bästa bolåneteam!

Vill du vara en del av detta? Just nu rekryterar Jobzone två kredithandläggare för heltidstjänst hos kunden.  

Vår kund är ett ansvarstagande, branschledande företag inom bank och försäkring. Företagskulturen styrs av engagemang och här får du goda utvecklingsmöjligheter och bra förmåner. Företaget erbjuder bland annat friskvård, eget gym, måltidsersättning, förmånliga försäkringar och pensionsavtal! 

Om tjänsten

Som kredithandläggare ansvarar du för kreditbedömning, service och administration till företagets kunder. I arbetsuppgifterna ingår även att göra kreditbedömning för bolån åt privatpersoner. Vidare är du intresserad av att vara med och påverka utvecklingen och automatiseringen av processerna som sker inom företaget. 

Vem passar för tjänsten? 

Dina personliga egenskaper är något som värderas högt. Till tjänsten söker en teamplayer med den rätt inställning som vill vara på resan framåt!  

I rollen som kredithandläggare ser vi att du som person är stabil och trygg i dig själv, har hög integritet samt är tydlig i din kommunikation och alltid serviceinriktad. Det ingår mycket administration i tjänsten så du måste kunna hålla ordning och reda i dina pågående processer. 

Då du kommer att ha mycket kundkontakt och hanterar varierande kundförfrågningar är du initiativtagande, självgående och driven i den processen. Du ska känna dig bekväm i att kontakta och föra en dialog med kunder på bästa sätt.

För att hålla hög kvalitet och effektivitet internt delar du gärna din kunskap med kollegor, vi jobbar som ett team! 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare kunskap om kreditgivning samt dess regelverk samt har erfarenhet av att arbeta med bolåneförmedling.

Du talar och skriver obehindrat på svenska då du kommunicerar med mycket kunder via telefon. Engelska kundkontakter förekommer så du ska känna sig bekväm med att prata engelska.

SwedSec-licens är ett krav för tjänsten. 

Information

Kunden har valt att samarbeta med Jobzone Business Services vid denna rekrytering och samtliga frågor kring tjänsten besvaras av Anna Berggren: anna.berggren@jobzone.se

Du kommer att bli anställd direkt hos kunden. Arbetstiderna är dagtid, kontorstid. Kunden tillämpar 6 månaders provanställning.  

Tjänsterna ska tillsättas omgående, vi ser fram emot din ansökan! 

Anställningsform Prøveansettelse
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/162
Kontakt
  • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-27
Sista ansökningsdag 2019-07-22

Tilbake til ledige stillinger