Jobzone Business Services

Senior Rekryterare till Jobzone

Jobzone är faktiskt världens bästa företag att jobba på. Ja, enligt oss iallafall. Vi som jobbar här gillar varandra, vi gillar våra kunder, våra konsulter, våra värderingar. Men framförallt har vi kul tillsammans på resan mot våra mål. Inte alltid utan ansträngning, men alltid med vetskapen om att vi gör det som ett team: Team Jobzone! Nu letar vi efter fler att gilla. Till vårt rekryteringsteam söker vi nu en senior rekryterare som vill ta nästa steg i karriären.

Om tjänsten

Som senior rekryterare kommer du ta ansvar för hela rekryteringsprocessen samt ha hand om dina egna konsulter. Vi letar efter dig som redan är rutinerad, du som blir självgående snabbt. Självklart har vi en onboarding för att du ska få de bästa förutsättningarna och lära känna oss. I den här rollen ser vi att du vill vara med att vidareutveckla våra befintliga processer och göra vårt rekryteringsteam än mer professionellt. Du ska gilla tanken att utveckla Jobzone framåt med moderna verktyg, rekryteringstrender, digitalisering med mera. 

Här är det högt till tak och vi är intresserade av dina erfarenheter, tankar och idéer. En utvecklande roll helt enkelt där du får vara med och påverka.

Du har jobbat med rekrytering och haft det fulla rekryteringsansvaret. Du är trygg med alla delarna i processen. Har du jobbat med bemanning tidigare är det meriterande. Vi ser gärna att du är certifierad i något testverktyg och ha förståelse för hur dessa funkar. God svenska i tal och skrift. Du ska kunna uttrycka dig på ett korrekt och professionellt sätt i korrespondensen med kunder och medarbetare. Självklart har du god data- och systemvana. För att bli framgångsrik i den här rollen tror vi att du är ambitiös, framåtdrivande, lyhörd och ansvarsfull. 

Krav

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

Akademisk utbildning eller likvärdigt.

Minst 5 års erfarenhet som rekryteringskonsult eller konsultchef med rekryteringsansvar.

Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang.

Erfarenhet från att arbeta på etablerat konsultbolag eller rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search.

Erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprojekt och processer från ax till limpa.

Du har ett spännande nätverk och tycker om att bygga starka relationer.

Du talar och skriver obehindrat på svenska. Engelska kundkontakter förekommer så du ska känna sig bekväm med att prata engelska.

Villkor och förmåner

Du kommer att kunna vara med och föra verksamheten framåt och utveckla företaget mot nya mål. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och ansvarsområden.

Tjänsten är på heltid och du kommer jobba på vårt huvudkontor beläget i Globen. Som anställd får du friskvårdsbidrag, möjlighet till träning på arbetstid, pensionsavsättning och självklart är du försäkrad.

Här jobbar vi även under devisen frihet under ansvar. Vi vill gärna att du ska kunna påbörja din anställning så fort som möjligt och vi kommer kalla till intervju löpande. Tjänsterna inleds med 6 månaders provanställning. Vi ser fram emot din ansökan.

Varmt välkommen till Jobzone!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/293
Kontakt
  • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-09-17
Sista ansökningsdag 2019-10-17

Tilbake til ledige stillinger