Jobzone Business Services

Jobzone rekryterar just nu en kunnig och konsultativ löneadministratör för direktanställning på Azets!

Azets är ledande leverantör av ekonomi- och lönetjänster med nordiska rötter. Det är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mervärde till sina kunder. Företaget sitter i fantastiska lokaler beläget i Solna med goda kommunikationer.

Du som medarbetare på Azets har tillgång till flexibla arbetstider, massage på kontoret och vår utbildningsakademi för din kompetensutveckling. Du har även möjlighet att kostnadsfritt certifiera dig hos SRF till auktoriserad lönekonsult. Vi kan ge dig både trygghet i din anställning men även utmaningar för din utveckling. 

På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering, rådgivning och service. 

Ta chansen att ta nästa steg i din karriär som Löneadministratör!

Om tjänsten

Azets är ett modernt företag som ser värdet i att leda sig själv och kunna prioritera det viktigaste först. Här arbetar du digitaliserat och har även ett nära samarbete med kollegor i Rumänien som avlastar dig i det administrativa arbetet.

Som löneadministratör har du helhetsansvaret för dina kunder men finns även alltid där för att stötta och hjälpa dina kollegor. På arbetsplatsen jobbar man i team, med en teamledare. Ni arbetar tillsammans och gruppens samtliga kunder är ett gemensamt ansvar.

I rollen ska du självständigt jobba med lönehantering på ett effektivt och konsultativt sätt. Du kommer bland annat att:

 • Svara på frågor från dina kunder och deras anställda, både lön och HR relaterade frågor
 • Kundansvar för dina kunder, vilket innebär kontinuerlig dialog och att delta på möten
 • Arbeta konsultativt och rådgivande, både till kund men även till dina kollegor
 • Ansvara och genomföra lönekörningen för dina kunder
 • Hantera tolkning av kollektivavtal, personalpolicys och hantera reseräkningar mm
 • Arbeta aktivt för att vidareutveckla vårt sätt att arbeta och vi är nyfikna på din input!
 • Aktivt bidra till Azets strategi

Vi ser gärna att är intresserad av att specialisera dig i någon riktning hos oss, till exempel som teamledare, system-"proffs" eller genom ett större kundansvar. 

Vem är du?

Vi ser att du har minst två års erfarenhet av lönehantering. Kanske är du senior inom yrket? Vi kommer att kunna utmana dig på din nivå!

I den här rollen behöver du vara konsultativ i ditt sätt och vara proffsig i dialogen med kunderna. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system samt tycker om att arbeta i team. Du gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och är van vid att alltid sätta kunden i fokus.

Vi letar efter dig som har kan systemen Agda eller Hogia och har lätt för att kunna ta dig an olika system. Azets är ett företag som ligger i framkant vad gäller teknologi, så du måste känna dig trygg i systemhantering.

Du är flytande i svenska samt bekväm och orädd på engelska i både tal och skrift.

Sammanfattning krav:

 • Minst två års erfarenhet av lönehantering.
 • Du kan systemen Agda eller Hogia
 • God systemvana och ett systemintresse
 • Svenska flytande, god engelska i tal och skrift.
 • Våga och känna dig bekväm i att ta arbetsrelaterade samtal på engelska
 • Konsultativ och professionell 

Villkor

Det här är en anställning direkt hos Azets. Jobzone Business Services AB har fått äran att rekrytera tjänsterna och eventuella frågor om tjänsten besvaras av Anna Berggren, kontaktuppgifter nedan. 

Tjänsten är på heltid, dagtid. 6 månades provanställning tillämpas. 

Ta chansen att utveckla dig och ta nästa steg i karriären, sök redan idag då vi kommer att tillsätta tjänsten omgående. Vi ser fram emot att träffa dig!  

Anställningsform Umowa na okres próbny
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/150
Kontakt
 • Anna Berggren, 070-7788336
Publicerat 2019-05-17
Sista ansökningsdag 2019-06-02

Wróć do ofert pracy