Jobzone Business Services

Drivs du av att tjäna pengar och har kraften att nå dina mål? Vill du arbeta i en arbetskultur där sammanhållning kombinerat med resultatfokus är av största vikt? 

Till vår kund, Monsefi Marketing AB, söker vi en account manager. 

Monsefi Marketing är ett modernt marknadsföringsbolag i Stockholm. Med en framtidsfokus jobbar de effektivt för att förstå klienternas behov och styrkor i syfte att utveckla en långsiktig relation mellan klient och målgrupp. Som säljare hjälper du klienterna att utveckla och förbättra sin marknadsposition med mätbara resultat.

Om tjänsten

Som Account Manager på Monsefi Marketing arbetar du med försäljning av helhetslösningar inom digital marknadsföring, framförallt Google Adwords. 

Monsefis medarbetare är djupt insatta i deras klienters verksamhetsmål, vilket gör dem engagerade och ansvarsfulla. Här jobbar du med en tydlig kommunikation och en ständig uppföljning med klienterna för att inte förlora uppsatta mål.

Vem söker vi? 

För att bli framgångsrik i denna tjänst är du driven, hungrig och tävlingsinriktad. Du drivs av att få ringa i klockan vid en signad affär och bli applåderad av dina kollegor.

Du drivs av att nå dina egna finansiella mål och är nyfiken och disciplinerad. Då vi arbetar med den Svenska marknaden behärskar du språket obehindrat i tal och skrift.

Krav är dokumenterad erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du tidigare har arbetat med telefonförsäljning och snabba säljcyklar. 

Villkor

Heltid, dagtid 8 - 17. Provanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Fast lön + provision. Lyckas du i din roll belönas du med hög ekonomisk ersättning och förmåner! Företagen är beläget mitt i City, på pulserande Kungsgatan i Stockholm. 

Det här rekryteringen sker genom Jobzone Business Services AB, men du kommer bli anställd hos kunden. Har du frågor kontaktar du oss! 

Är det dig vi letar efter? Tveka inte att söka, tjänsten ska tillsättas omgående. 

Anställningsform Angajare pe perioada de proba
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/143
Kontakt
  • Lina Mårtensson, 0760-909430
Publicerat 2019-05-13
Sista ansökningsdag 2019-06-13

Inapoi la locuri de munca vacante