Jobzone Stockholm, Chaufför

Jobzone söker 10 st C-chaufförer och 20 st CE chaufförer till ett fast uppdrag hos en dryckeskund i Vårby och livsmedelskund i Jordbro.

Arbetstider

Arbetet är på heltid. Arbetstider kan variera men främst jobbar man 06:00-15:00, eller 14:00-23:00. Övertid kan förekomma.

Vi söker dig med:

C-körkort eller CE-körkort Digitalt förarkort YKB ADR (vid distributionskörning) Tidigare erfarenhet av yrket En positiv attityd och viljan att alltid göra det bästa för våra kunder! Du talar svenska.

Vad är det för typ av arbete? 

Du kommer att distribuera kundens varor till butiker. Du kommer alltid att utgå från terminalen Jordbro/Vårby Gård. Som livsmedels- och dryckeschaufför kommer du köra från kundernas lastplatser till olika butiker i Stor-Stockholm. Antal stopp varierar och det handlar oftast inte om några längre körningar men det kan förekomma. När leveranserna är klara återvänder du med ditt ekipage till kundens lastplatsen. 

Detta erbjuder vi dig:

Varierat arbete på heltid med delaktighet i planering och schemaläggning Ordentliga arbetskläder och rätt utrustning Du får en personalansvarig som är mycket engagerad i dig och håller tät kontakt.  Jobzone arrangerar trevliga gemensamma träffar där du kan lära känna dina kollegor bättre!  Vi utbildar bland annat i YKB grundkurs och ADR 1.3

Jobzones chaufförs-team drivs av personer med lång erfarenhet av transportbranschen och de flesta är själva ute och kör kontinuerligt. Vi tycker det är viktigt att hela tiden ligga nära verksamheten och våra medarbetare.

Rätt förutsättningar!  

Som ny får du alltid börja med att åka med och lära dig hur våra uppdrag fungerar. När du arbetar för Jobzone får du löpande stöd av ledningen, och du behöver aldrig känna dig ensam i ditt arbete; vi finns alltid bara ett telefonsamtal bort!

Villkor och övrig info

På de flesta uppdrag är arbetet förlagt till dagtid, dock kan det variera. Samtliga uppdrag är på heltid. Vi tillämpar 6 månaders visstidsanställning. 

Kanske har du lång erfarenhet, kanske är du relativt ny inom yrket? Hur som helst vill vi träffa dig!  

Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.

Låter Jobzone som företaget för dig? Vi hoppas det och ser fram emot din ansökan. Välkommen!

 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/36
Kontakt
  • Henrik Hägglund, 070-7787348
Publicerat 2018-03-13
Sista ansökningsdag 2018-04-13

Tillbaka till lediga jobb