Jobzone Business Services

Jobzone är faktiskt världens bästa företag att jobba på. Ja, enligt oss iallafall.  

Vi som jobbar här gillar varandra, vi gillar våra kunder, våra konsulter, våra värderingar. Men framförallt har vi kul tillsammans på resan mot våra mål. Inte alltid utan ansträngning, men alltid med vetskapen om att vi gör det som ett team: Team Jobzone!

Nu letar vi efter fler att gilla.

Till vårt rekryteringsteam söker vi nu två härliga personer som vill utvecklas med oss. En junior och en senior rekryterare. 

Junior rekryterare

Till den här positionen letar vi efter dig som är i början av din rekryterarkarriär. Kanske har du arbetat som researcher tidigare, eller redan nu som rekryterare men saknar utvecklingsmöjligheter?

Hos oss kommer du få jobba med hela rekryteringsprocessen; annonsering enligt kravprofil, search och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Vi jobbar både med bemanning och rekrytering till våra kunder och vi vill att du på sikt ska vilja ta ett ansvar som konsultansvarig för de personer du rekryterar. Du kommer främst att jobba med tjänstemannarekrytering.

Jobzone tuffar på som tåget och här har du möjlighet att utveckla dig i den riktning du är intresserad av inom företaget när det kommer till rekrytering och bemanning.

Vi har gott om kompetens inhouse och du kommer få utbildning i de delar du eventuellt saknar. Dessutom kommer dina kollegor alltid att stötta dig. Det viktiga för oss är din vilja och engagemang. Din drivkraft att alltid göra det lilla extra. Såklart med en positiv och glad attityd!

För att passa för tjänsten ser vi gärna att du redan nu har förståelse för vår bransch. Som person är du aktiv, nyfiken och samtidigt mogen och tar ansvar för att alltid hålla hög kvalité i de processer du jobbar med. Du förstår vikten av att leverera på utsatt tid och hålla en god dialog med både kunder och kandidater.

Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Särskilt viktigt är att du kan formulera dig på ett bra sätt skriftligen vid exempel annonsskrivning och kommunikation med kunder. Du har även god datavana och har förmågan att strukturera ditt arbete. 

Senior rekryterare

Som senior tar du ansvar för hela rekryteringsprocessen samt har hand om dina egna konsulter. Här letar vi efter dig som redan är rutinerad, du som blir självgående hyfsat snabbt. Självklart har vi en onboarding för att du ska få de bästa förutsättningarna och lära känna oss.

I den här rollen ser vi att du vill vara med att vidareutveckla våra befintliga processer och göra vårt rekryteringsteam än mer professionellt. Du ska gilla tanken att utveckla Jobzone framåt med moderna verktyg, rekryteringstrender, digitalisering med mera. Vi ser gärna att du på sikt vill vara ansvarig för gruppens rekryteringsarbete.

Här är det högt till tak och vi är intresserade av dina erfarenheter, tankar och idéer. En utvecklande roll helt enkelt!

Vi letar efter dig som jobbat med rekrytering några år. Du har full koll på alla delarna i processen. Har du jobbat med bemanning tidigare är det ett plus då vi omfattas av ett något annorlunda regelverk med många olika avtal. Vi ser gärna att du är certifierad i något testverktyg och ha förståelse för hur dessa funkar.  

God svenska i tal och skrift. Du ska kunna uttrycka dig på ett korrekt och professionellt sätt i korrespondensen med kunder och medarbetare. Självklart har du god data- och systemvana.

För att bli framgångsrik i den här rollen tror vi att du är ambitiös, framåtdrivande, lyhörd och ansvarsfull. Och låt oss säga så här; du har en personlighet där det är en självklarhet att hälsa på dina kollegor på morgonen! Här ger vi varandra ett leende, hjälp och stöd men även feedback för utveckling. Som sagt, vi gillar varandra.

Praktisk information

Båda tjänsterna är på heltid och du kommer jobba på vårt huvudkontor beläget i Globen. Som anställd får du friskvårdsbidrag, möjlighet till träning på arbetstid, pensionsavsättning och självklart är du försäkrad. Här jobbar vi även under devisen frihet under ansvar.

Vi vill att du ska kunna påbörja din anställning i augusti, och vi kommer kalla till intervju löpande. Tjänsterna inleds med 6 månaders provanställning. 

Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen till Jobzone!

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2019
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Globen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/166
Kontakt
  • Ann-Catrine Heidmark, 073-988 88 85
Publicerat 2019-05-28
Sista ansökningsdag 2019-07-29

Tillbaka till lediga jobb