Jobzone Business Services

Har du ett brinnande intresse för IT, teknik och datorer? Nu söker vi finsktalande kundtjänstmedarbetare till ett IT-företag i Täby

Behärskar du finska, är intresserad av IT och vill utvecklas inom en härlig och målfokuserad organisation? Då kan den här tjänsten som finsktalande kundtjänstmedarbetare vara något för dig!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta inom kundtjänsten mot den nordiska marknaden. Du är den som kunderna vänder sig till när de har frågor om produkter, garantier och övriga orderärenden. Den här rollen tillhör teamet för Service och Support som idag består av sex personer och ingå i avdelningen för Eftermarknad där det totalt är 15 medarbetare. I den här rollen sker de närmsta samarbete med kollegorna på avdelningen för Eftermarknad, säljarna samt avdelningen för utleverans.

Arbetsuppgifter

I första hand kommer du att arbeta med support via telefon och mail med inkommande frågor från både privat- och företagskunder samt interna säljavdelningen. Alla ärenden som inkommer är av varierande karaktär och du kommer på egen hand att analysera och genomföra behovsanalys för att säkerställa IT-ärendets bakgrund och orsak.

Beroende på din erfarenhet inom IT och Support kan din roll även innehålla andra uppgifter som andra prio, dessa innefattar:

  • Reparera IT-produkter (bärbara och stationära datorer) 
  • Manuella lagertransaktioner  

Vem söker vi till denna tjänst?

För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett intresse för datorer och deras funktioner och framför allt också en nyfikenhet på att lära dig mer! Du kan snabbt sätta dig in i nya IT-miljöer och har en övergripande förståelse för både mjukvara och hårdvara. Vidare har du minst ett års erfarenhet av arbete inom kundservice och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på finska.

Som person är du social, hjälpsam och älskar att ge kunder bästa möjliga bemötande och service. Du är självgående, snabblärd och ser samarbete som en självklarhet i ditt dagliga arbete.

Krav

Finska flytande i tal och skrift

Svenska flytande i tal och skrift

Ett års erfarenhet inom kundservice

Meriterande

Utbildning med inriktning inom kommunikation, datavetenskap, IT, teknik eller liknande  Tidigare erfarenhet av att jobba med support, reparation eller felsökning Kunskap om datorers uppbyggnad och komponenter 

Villkor och förmåner

Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med goda möjligheter till övertag hos kund. Uppdraget är på heltid och du kommer att arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult genom oss på Jobzone.

Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan

Språk: Svenska

Plats: Täby

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Täby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4
Kontakt
  • Kamilla Envall, 0736619227
Publicerat 2020-01-16
Sista ansökningsdag 2020-01-26

Tillbaka till lediga jobb